Uciderea celulelor canceroase cu ajutorul laserului

Uciderea celulelor canceroase cu ajutorul laserului

In timp ce oamenii de stiinta au testat Cytophone-ul, au descoperit ca tehnologia nu are nici un rezultat pozitiv fals sau nu produce efecte secundare nesanatoase. Prin aceasta tehnica, lumina se concentreaza pe o portiune mai mare a pielii, evitand orice deteriorare asociata cu o concentratie mai mare a acestui tip de lumina. Dupa tratamentul initial creat pentru detectarea celulelor canceroase, medicii au realizat ca pacientii cu cancer au fost inregistrati ca avand mai putine celule tumorale.

In cercetarile sale, Zharov subliniaza faptul ca laserele cu nivel scazut de energie pareau sa distruga celulele canceroase.
Cu noua tehnologie, medicii sunt capabili sa testeze mai eficient semnele de cancer in probele de sange. Scopul lui Zharov este de a distruge celulele canceroase, impiedicand, in cele din urma, raspandirea celulelor canceroase.

In timp ce Cytophone-ul este inca testat, aceste rezultate sunt destul de promitatoare. Daca aceasta tehnologie continua sa se dovedeasca de succes, este posibil ca acest nou tratament pentru cancer sa fie disponibil in curand pacientilor de pretutindeni.

Comments are closed.