Totul începe prin a avea încredere în propria persoană

Totul începe prin a avea încredere în propria persoană

„Adevarurile sacre ale istoriei noastre ca spirite pot fi recuperate astazi, pentru ca putem învinge blocajele mintii constiente si ajunge la cea inconstienta, care nu s-a scaldat în apele râului uitarii.

Sinele nostru mai înalt îsi aminteste de victoriile si greselile noastre trecute într-un mod selectiv, soptindu-ne despre acestea peste spatiu si timp. Propriul spirit ne conduce în efortul de a da ce e mai bun în aceste doua lumi, cea eterica si cea materiala. Fiecarui nou-nascut îi este oferit un început proaspat si un viitor deschis oricarei evolutii. Maestrii nostri spirituali doresc sa ne ofere sanse karmice, fara constrângerile pe care le-ar genera faptul ca noi am cunoaste capcanele pe care le-am experimentat în vietile noastre trecute. Ei devin mai indulgenti într-un mod selectiv fata de amnezie, pe masura ce noi însine ne angajam în descoperirea propriului sine. Aceasta este calea cea maibuna spre întelepciune.

Având în vedere ca fiecare dintre noi este o fiinta unica, diferita de toate celelalte, este absolut necesar ca aceia care îsi doresc linistea interioara sa-si descopere propria spiritualitate. Cred ca, atunci când îmbratisam total sistemele de credinta bazate pe experienta altor persoane, ne pierdem ceva din individualitate. Drumul ce duce la descoperirea de sine si la formarea unei filosofii proprii este dificil si implica multe eforturi, dar si recompensa poate fi semnificativa. Exista multe posibilitati de a atinge acest obiectiv, dar toate încep prin a avea încredere în propria persoana. Imaginile vietii de dupa moarte zac în fiecare dintre noi, ca un sanctuar, în timp ce calatorim prin labirintul cararilor de pe Pamânt.”

Comments are closed.