Sosia lui Michael Jackson se intoarce

Sosia lui Michael Jackson se intoarce

De câteva zile, sosia lui Michael Jackson se află la Londra, moment propice pentru a-şi anunţa ultimul concert în faţa publicului britanic, care va avea loc în iulie, pe arena O2 din Docklands şi va fi intitulat “This Is It”.

Totuşi, cui îi pasă de revenirea starului pop de odinioară? Se pare că unora le pasă, dat fiind că din reprezentaţiile scenice pe care le va susţine în Londra, Jackson va câştiga peste 400 de milioane de dolari. Cu toate procesele prin care a trecut, cu datoriile acumulate în tot acest timp şi lipsit pentru totdeauna de faimoasa proprietate din Neverland, Jackson e mai mult decât îndreptăţit să facă o mişcare ca asta, dacă nu cumva e chiar disperat.

Toţi se întreabă dacă sosia lui Michael Jackson de acum, la 50 de ani, va mai fi capabil să aibă o apariţie scenică la fel ca pe vremurile celebrului “Thriller”. Eu cred că nu, dar asta mai rămâne de văzut.

Normal, lumea e îndreptăţită să privească cu nostalgie revenirea lui Jackson pe scenă, dar totuşi, dacă nu ţi-a plăcut niciodată, nu poţi să spui că e mare lucru. Asta pentru că, în definitiv, nu e mare lucru. Şi trebuie să fii orb să nu realizezi că întoarcerea asta subită e făcută mai întâi de dragul banilor. Oricum, nu încetez a mă mira cât de tolomaci trebuie să fie fanii lui Jackson, prezenţi la anunţarea concertului din iulie.

Comments are closed.