Sextingul este valabil si in lumea Hollywood-ului

Sextingul  este valabil si in lumea Hollywood-ului

Intreaga tendinta a fotografiilor dezbracate trmise de femei este valabila in toata lumea. Cel mai recent, un incident a implicat Hollywood-ul. Actrita Bella Thorne, in varsta de 21 de ani, ar fi tweetat fotografii nude cu ea insasi pe glob. Incerca sa ajunga inaintea unui hacker care ameninta ca va face imaginile publice.

Actrita Whoopi Goldberg a criticat-o pe Bella pentru trimiterea si impartasirea de poze goale. Whoopi a spus ca in progresele tehnologice de astazi, fotografiile pot fi vazute de toata lumea. Whoopi a spus ca smartphone-urile sunt deosebit de vulnerabile la hacking.

Cu lacrimi, Bella s-a impuscat inapoi spre Whoopi. Ea a spus ca fetele ar trebui say poata trimite baietilor fotografiile lor sexy. Ea a spus ca nu este nimic in neregula, dar Whoopi a facut-o sa se simta rusinoasa. Bella Thorne spune ca femeile ar trebui sa fie mandre de corpul lor si de sexualitatea lor.

Intre timp, studiul de la Universitatea din Arizona asupra adultilor tineri care texteaza fotografii goale spune ca motivele pot fi complexe. Morgan Johnstonbaugh a efectuat sondajul online si considera ca parintii ar trebui sa inceapa conversatia.

Johnstonbaugh considera ca multi parinti nu vor sa creada ca copiii lor adulti impart fotografii goale. Unii parinti isi sfatuiesc copiii sa nu sextoneze, dar nu merg mai departe.

Sociologul crede ca parintii trebuie sa stea cu copiii lor. Ei ar trebui sa discute parteneriate intime si consecintele pe care le poate urma cu sextingul. Sexualitatea nu ar trebui sa fie ascunsa sau un subiect inchis intre membrii familiei.

Textarea fotografiilor nud este populara, in special in randul adultilor de varsta liceala si de varsta universitara. Fiecare femeie si barbat au motivul sau motivele pentru care au trimis imaginile. Din pacate, ceva care personal poate fi uneori impartasit in intreaga lume.

Comments are closed.