Ne scuzati. Am gresit adresa

Ne scuzati. Am gresit adresa

Vii acasa de la munca, iti mangai copilul pe crestet, iti pupi nevasta (optional), iti intrebi soacra de sanatate si, pana se pune masa, te gandesti si tu sa stai putin cu cracii in sus la televizor sa vezi ce sezatoare au mai facut aia pe la Realitatea, poate apare Tatoiu si mai zice o duda desteapta despre cum trebuie sa functioneze tara.

Si cand iti era lumea mai draga, auzi doua bubuituri in usa insotite de caldurosul mesaj: “Deschide! Politia!”. Sari ca ars, te teleportezi la usa si nici n-apuci sa arunci un ochi pe vizor ca deja te-au lipit de perete. Baieti dospiti precum puii de Avicola si cu fetele acoperite de cagule iti intorc apartamentul pe dos. In timp ce soacra nu stie daca sa moara de frica sau sa mimeze un infarct, mascatii termina cu sertarele si dulapurile din dormitor. In mijlocul casei ai un morman de obiecte de uz caznic amestecate cu chiloti, sutiene si izmene.

“Unde ai ascuns ma drogurile?!”, te intreaba din mers unul dintre ei. “Nu am dom-”, nu apuci sa-ti termini vorba ca deja au terminat perchezitia, iar imaginea casei tale aratand ca dupa mineriada iti ia piuitul. Dupa o scurta sfatuire, unul dintre ei vine la tine, te apuca de o aripa si te cara cu toata gasca la sectie. Acolo ti se comunica civilizat: “Va rugam sa ne scuzati. S-a comis o greseala”. Si gata. Acum poti sa te intorci acasa la ale tale si sa-ti reiei viata linistita de dinainte.

Cam asta au patit membrii unei familii din Constanta, ieri, cand s-au trezit cu ditamai trupele speciale in apartament. Au devastat tot, iar apoi si-au dat seama ca au comis o greseala. Politistii cautau un traficant de droguri si tigari. Singura problema era ca suspectul locuieste cu un etaj mai sus. Partea dubioasa e ca perchezitia a fost facuta in baza unei autorizatii emise de o judecatoare desteapta foc, in care erau trecute gresit numele si adresa. Aici puteti citi stirea completa.

Comments are closed.