Mă înclin și vă urez un an bun

Mă înclin și vă urez un an bun

Ia să vedem cum e să simt și să evaluez că mă duc înainte deși tot ce fac este în Acum.

Mă gândesc că în fața evenimentelor interioare, celelalte amintiri pălesc, astfel că despre vibrații interioare o să fie vorba.

1. Independența sau nedependența… adică ceva ca un fruct mult timp oprit (de minele sau sinele meu) și acum în starea de a fi cu dinții în el.

2. Familia, care îmi acceptă, înglobează și primește sinele meu independent.

3. Prietenii dragi, acei oameni care se află în jurul și împrejurul intențiilor mele și fără de care, Soarele ar lumina orbitor numai spre mine.

4. Faptul că nu ierarhizez iubirile… Nu mă întreba pe cine iubesc mai mult fiindcă iubesc tot ce îmi revine, dar diferit și nu „mai mult pe tine sau pe altcineva”

5. Fiica mea, e primadona relațiilor dintre mine și ea, dintre mine și experiența mea, dintre mine și inconștientul meu atunci când îmi pun în valoare ceea ce sunt.

6. Animăluțele de companie, 3 câini și 2 pisici…fiindcă iată, mă depășesc în ceea ce înseamnă simțuri și empatie pură.

7. Spațiul energetic din casa mea, binecuvântat și primitor.

8. Spațiul exterior casei mele, curtea, micuța grădină sunt elementele fantastic de reparatoare în favoarea reorganizării mele de toate felurile.

9. Colectivul în care lucrez  acum, se situează la vârful aspirațiilor și expectanțelor mele după ce am tot râvnit să mă simt bine cu mine și cu ceilalți în timp ce pot să-mi fac bine treaba pentru care sunt plătită.

10. Faptul că pot spune tot ceea ce am spus mai sus  înseamnă pentru mine printre altele, ca sunt, că exist.

Comments are closed.