Locul unde găsești cele mai bune fierăstraie circulare pe care banii le pot cumpăra

Locul unde găsești cele mai bune fierăstraie circulare pe care banii le pot cumpăra

Toată lumea știe că fierăstrăul circular e unealta favorită lucrătorilor în domeniul construcțiilor, când e vorba de a tăia rapid anumite materiale, însă această unealtă portabilă e bună pentru mult mai mult de atât.

Pentru oamenii pasionați de confecții și gospodarii adevărați, ce își fac propriile modificări și reparații singuri, un fierăstrău circular decent e indispensabil. E de departe cea mai practică unealtă electrică la tăierea în linie dreaptă a oricărui tip de lemn, mai mult sau mai puțin solid.

Dacă îți place să te implici des în proiecte individuale, un fierăstrău circular este una dintre uneltele de care ai nevoie. Având și experiența necesară (sau doar suficientă), deja circularul tău poate ține cu ușurință locul unui fierăstrău cu masă sau altă unealtă mai complexă.

Clasicele fierăstrăie circulare pe care le știai până acum s-au ramificat pe mai multe segmente cu utilizări unice, făcând ca alegerea să fie din ce în ce mai plină de confuzie. Deși modelele fără cablu de alimentare sunt întotdeauna mai practice, cele cu cablu au prețul înjumătățit față de acestea și oferă mult mai multă putere și capacitate de tăiere.

Exceptând toate aceste variante, un circular clasic este tot ceea ce ne îi trebuie unui gospodar obișnuit. Poți să ignori celelalte tipuri de circulare, cum ar fi cele destinate profesioniștilor, așa numitele circulare worm-drive.

Ce circulare prefer eu

După părerea mea, cel mai bun fierăstrău circular după raportul dintre calitate și preț este DeWalt, modelul DWEE575SB. Are putere, prețul nu e exagerat de mare și poate fi folosit ca circular hobby, pentru tâmplari sau persoane angajate în domeniul construcțiilor.

Deși există și circulare mai ieftine, cu mai puțină putere, sau mai scumpe, de nivel profesional, un DeWalt la acest preț înseamnă un mix între greutate optimă, putere suficientă și fiabilitate, adică specificațiile ideale.

Comments are closed.