Iata cum pisicile iti pot imbunatati starea sanatatii

Iata cum pisicile iti pot imbunatati starea sanatatii

Nu toti iubitorii de pisici stiu ca acesti prieteni gratiosi iti pot face viata mai valoroasa. In afara de a fi adorabili, acesti prieteni-feline pot contribui la imbunatatirea sanatatii tale.

Potrivit autorului Muriel Spark, seninatatea pisicilor este extrem de pretioasa. Linistea si caldura lor te pot calma sufleteste si pot vindeca anumite probleme de sanatate. Pisicile te pot face sa fii mai calm atunci cand se asaza peste tine si cu caldura lor parca simti ca iti preiau toate tensiunile din corp.

Dincolo de asta, pisicile iti pot imbunatati considerabil sanatatea. De-a lungul timpului, au fost publicate numeroase studii stiintifice care confirma acest lucru.

Masaj linistitor pentru sufletul tau

            Ai experimentat vreodata ce inseamna sa trebuiasca sa duci la capat o sarcina, dar sa fii tentat sa vizualizezi de fapt videoclipuri cu pisici pe Youtube? Aceste clipuri sunt destul de captivante. Una dintre cercetarile publicate de-a lungul timpului indica faptul ca accesarea acestor videoclipuri te poate face mai fericit si poate opri si bloca emotiile negative.

In plus, un alt sondaj realizat de organizatia de caritate Cats Protection din Marea Britanie a descoperit ca oamenii care se bucura atunci cand petrec timpul cu pisicile sunt mai putin agresivi si mult mai calmi.

Comments are closed.