Frumusetea zambetului

Frumusetea zambetului

# 4: zambetele sunt expresia cea mai usor de recunoscut.

Un zambet calatoreste mile; oamenii pot recunoaste un zambet la 300 de picioare si au capacitatea de a construi legaturi si de a aprofunda relatiile dintre oameni, indiferent daca sunt sau nu cunoscuti. Un zambet construieste incredere; comunica ca esti cineva care merita sa stii.

# 5: Bebelusii se nasc cu abilitatea de a zambi.

Ce un eveniment plin de bucurie – vazand zambetul nevinovat si plin de bucurie al unui copil. Copiii se nasc cu capacitatea de a zambi si unul dintre cele mai uimitoare lucruri despre aceasta abilitate este ca este in contextul potrivit!

# 6: Zambetul este mai mult decat dintii

Un zambet placut are de a face cu mai mult decat albul si simetria dintilor. Desi aceste lucruri intra in joc atunci cand va produceti cel mai bun zambet, aveti buze si gingii sanatoase, de asemenea, importante. Buzele si gingiile trebuie sa fie pline, de culoare roz deschis si nu umflate. Pastrati toate aspectele zambetului dvs. minunat practicand o buna igiena orala; periati dintii si gingiile in mod regulat si investiti intr-un balsam de buze hidratant pentru a mentine totul in stare buna.

# 7: Exista suplimente speciale facute pentru a va spori zambetul.

Exista un supliment pentru aproape totul, nu-i asa? Puteti lua suplimente care vor spori aspectul zambetului. Vitaminele specifice ajuta la dezvoltarea gingiilor sanatoase si a osului puternic, care pot contribui la sanatatea orala. Vitaminele si antioxidantii care stimuleaza sistemul imunitar pot, de asemenea, ajuta la imbunatatirea sanatatii orale. Asigurati-va ca luati suplimente conform indicatiilor pentru cele mai bune rezultate.

 

Comments are closed.