Femeile dezvaluie adevaratele motive pentru care trimit fotografii nud cu ele

Femeile dezvaluie adevaratele motive pentru care trimit fotografii nud cu ele

Intrebarea este: de ce o faci? Este foarte des intalnit in aceste zile pentru femeile tinere, in special, care trimit fotografii goale despre ele. Raspunsul nu este insa atat de simplu de definit. Nu pare ca aceasta actiune a femeilor de a trimite fotografii cu ele goale se va termina prea curand. Femeile pot trimite fotografii nud din mai multe motive, iar teoriile pot fi destul de complicate.

Universitatea din Arizona a decis sa efectueze un studiu asupra adultilor tineri care extrag imagini partenerilor lor. Cercetarea a fost mentionata intr-un articol de Health.com. Rezultatele au fost fascinante si au fost chestionati aproape 2.000 de studenti. Studentii din sapte universitati au participat la sondajul online.

Cercetarea a descoperit ca unele femei trimiteau fotografii indecente cu ele partenerilor pentru a le mentine acestora interesul asupra relatiei si asupra lor. Nu vor sa se estompeze.

Barbatii trimiteau fotografii goale in speranta de a primi una in schimb.

News4 Tuscon a raportat ca anumite femei triemit fotografii nud cu ele si pentru auto-stima.

Sondajul a aratat ca femeile impartasesc fotografii nud pentru consolidarea imaginii lor. Cu alte cuvinte, unele femei din studiu au spus ca se simt mai frumoase. Sextingul permite femeilor sa capete mai multa incredere in sine. De asemenea, le ofera o modalitate de a starni o reactie. Sexting-ul poate ajuta si o femeie sa-si exprime sexualitatea si senzualitatea.

Comments are closed.