Dj-ul perfect pentru nunta ta, in doar sase pasi

Dj-ul perfect pentru nunta ta, in doar sase pasi

Presupunem ca ai propriile motive pentru care iti doresti un dj la nunta ta, pentru un program artistic complet fiind nevoie si de o persoana cu o bogata cultura muzicala, care stie de fiecare data cum sa isi apropie publicul, cum sa comunice eficient cu nuntasii si cum sa se adapteze tematicii evenimentului respectiv. Insa, scopul meu de astazi este acela de a va aminti cateva detalii importante referitoare la persoana pe care o veti alege, in functie de spiritul evenimentului si de eventualele probleme care ai putea aparea pe parcurs.

Petrecerea de logodna. Chiar daca este un eveniment mult mai putin reprezentativ decat nunta propriu – zisa, petrecerea de logodna atrage in sanul ei numerosi prieteni apropiati, cunostinte si rude din partea fiecarui partener. Asadar, pentru a raspunde cu brio „diversitatii”, sfatul meu este acela de a implementa o tematica, fie ea „hippie’, „reggae” ori „cocktail”. De ce sa alegi o tematica propriu  – zisa? Raspunsul este unul in favoarea ta, bineinteles. In acest fel ai ocazia de a stabili muzica de la bun inceput, repertoriu pe care il poti comunica si dj-ului ales. In al doilea rand, iti poti organiza eficient spatiul si iti poti amenaja decorul sub amprenta unei tematici, fara a te gandi ce ii place fiecarui invitat. De asemenea, la finele evenimentului te vei putea mandri cu o perecere personalizata, pe care invitatii tai nu o vor uita prea curand!

Nunta traditionalista. Ce-i drept, tu poti alege sa chemi o formatie de nunta care sa ofere un spectacol in intregime live auditoriului, insa in momentele de pauza vei avea nevoie de un dj cu experienta care sa faca publicul sa vibreze. El va stii ce muzica sa aleaga atunci cand se serveste masa, cand se aduce tortul miresei sau cand tu si partenerul tau veti dansa, cuprinsi de emotie, primul vals oficial.

Echipamentul de inalta calitate. Desi pare un lucru intuitiv, majoritatea persoanelor uita sa verifice echipamentele pe care le aduc dj-ii la nunta, ceea ce nu este un lucru tocmai in regula. Voi trebuie sa va asigurati de faptul ca beneficiati de un sistem de sunet compact, de un luminist specializat, ori cel putin de un ansamblu automatizat care regleaza luminile si coloristica in functie de sala in care se organizeaza evenimentul.

Abilitatile dj-ului angajat. De foarte multe ori, ajungem in situatia de lucra cu o persoana pe care nu o cunoastem indeaproape, ceea ce nu va fi intocmai benefic pentru evenimentul pe care il organizam. Mai mult ca sigur nu de dorim sa se intample acelasi lucru si cu acel dj nunta pe care il contractam pe baza referintelor. Asadar, asigura-te de faptul ca te intalnesti cu dj-ul inainte de a-i pune un contract pe masa, ceea ce inseamna ca iti poti face o idee despre flexibilitatea programului sau, despre modul in care lucreaza ori despre seriozitatea si responsabilitatea cu care isi trateaza clientii.

Back-upul este obligatoriu. Nu este o sarcina de care vei dori sa te ocupi in acea zi, iar din aceasta cauza poti vorbi cu dj-ul inca de la bun inceput. Asadar, solicita-i sa aduca la eveniment un laptop in plus, asta pentru momentele in care ar putea sa i se strice echipamentul de baza, ceea ce ar fi un eveniment nefericit in cazul petrecerii de nunta.

Influenteaza repertoriul cat mai mult cu putinta, asta in cazul in care nu doresti sa te confrunti cu urmatoarea problema. Spre exemplu, sa spunem ca iti doresti o anumita melodie, iar respectivul dj nu o are in repertoriul tau. Nu este nimic de facut, doar nu o sa ii soliciti sa descarce melodia de pe Youtube pentru a te putea bucura de momentul muzical mult visat. Efectueaza o lista in prealabil si ai grija sa treci acolo toate melodiile pe care le doresti la nunta ta.

Comments are closed.