Daca nu vreau acarieni pe genele mele?

Daca nu vreau acarieni pe genele mele?

Chiar daca stii pana acum ca sunt foarte frecvente, este foarte probabil ca acest fapt nu va aduca mult confort. Mai rau, pot cauza o problema daca exista o infestare a acestora. Cantitati mari de acarieni pot provoca probleme dificile ale pielii. Pentru a scapa de acarieni, trebuie sa scapi de conditiile care le atrag in primul rand.

• Blefarita: daca aveti blefarita, aplicati doar o carpa calda sau o compresa umeda peste ochi pentru cateva minute. Aceasta carpa incalzita, umeda o sa va permita sa stergeti acumularea si crusta din jurul ochilor mult mai usor. De asemenea, poate ajuta la reducerea numarului de secretii care apar din ochi ca rezultat al blefaritei.

• Uleiuri esentiale de arbori de ceai: Ulei de arbore de ceai este cunoscut faptul ca are proprietati antibacteriene care ucid microorganismele din jurul pielii. in special in jurul ochilor. Este deosebit de puternic in uciderea lui Demodex, acarianul.

Merita sa va amintesc ca acesti acarieni sunt foarte normali. Pe de alta parte, este complet de inteles ca nu ii doriti undeva langa fata dvs., mai ales daca acestia cauzeaza probleme suplimentare. Sfaturile de mai sus va pot ajuta sa scapati de ei intr-un mod usor si necostisitor.

Comments are closed.