Cum sa tratam si cum sa prevenim

Cum sa tratam si cum sa prevenim

Bai de Sitz

O baie de sitz este atunci cand numai soldurile si fesele sunt acoperite cu apa. Multi profesionisti din domeniul medical sugereaza ca persoanele care sufera de simptome dureroase sa stea in apa calda timp de cel putin 15 minute de cateva ori pe zi. De asemenea, este foarte recomandat sa faceti acest lucru dupa o miscare intestinala.

Witch Hazel

Witch Hazel sau Hamamelis este eficienta contra senzatiilor de mancarimi, arsuri si dureri de colon umflat. In timp ce nu exista suficiente dovezi stiintifice care sa sustina acest lucru, witch hazel care contin uleiuri si taninuri contribuie la reducerea inflamatiei.

Otet de mere

Cidrul otetit de mere este o alta alternativa naturala care reduce inflamatia dureroasa si mancarimea. Totusi, deoarece poate fi prea uscat, consultati intotdeauna medicul inainte de a incepe tratamentul.

Prevenire

Exista o multime de modalitati de a preveni umflarea tesutului hemoroid. Cu toate acestea, doua dintre cele mai simple si eficiente modalitati sunt de a ramane hidratat si de a consuma o dieta bogata in fibre. Exercitii in mod regulat si nu sedintei pentru perioade lungi sunt un ajutor, de asemenea. Chiar si cea mai mica schimbare a stilului tau de viata in bine poate face ca sanatatea ta sa se indrepte catre o lume a binelui.

La sfarsitul zilei, hemoroizii nu sunt placuti niciodata, dar, de obicei, se rezolva prin tratament medicamentos. Cat dureaza hemoroizii? Depinde de gravitatea si de existenta lor interna sau externa.

Comments are closed.