Cum evitam manipularea

Cum evitam manipularea

Cel mai bun mod de a opri manipularea unui partener este sa incepeti sa lucrati asupra dvs. S-ar putea sa fii devenit manipulator ca mecanism de aparare. Poate ca ai avut parinti care te-au facut sa intrebi in mod constant sau sa te indoiesti de legitimitatea gandurilor si sentimentelor tale. S-ar putea sa fii fost manipulata in trecut si ati promis ca nu veti lasa niciodata sa se intample din nou.

Voi doriti sa fiti iubiti, dar va este frica sa aveti incredere in cineva. Pentru a va vindeca si a va bucura de caldura, confortul si implinirea unei relatii sanatoase, trebuie sa va adresati mai intai nesigurantei si temerilor care sunt inradacinate adanc inauntrul vostru.

Vorbind cu un terapeut este o modalitate buna de a incepe transformarea intr-o persoana mai apropiata, mai acceptata, incepand cu tine.

Reflectand asupra comportamentului tau o sa incepi sa te cunosti mai mult pe tine, reflectand asupra actiunilor si intamplarilor din viata ta o sa iti poti da seama de greselile tale. Trebuie sa incepi sa te evaluezi corect pentru a-ti putea da seama cine esti, ce vrei, cum vrei, cum treci peste, ce conteaza, ce nu conteaza.

Comments are closed.