Ce trebuie sa facem pentru o viata longeviva

Ce trebuie sa facem pentru o viata longeviva

Progresele in medicina moderna au contribuit, de asemenea, la longevitatea femeilor. De-a lungul istoriei, femeile tinere au fost afectate in mod disproportionat de bolile infectioase. Avand in vedere ca medicina moderna a scazut riscul bolilor infectioase, femeile beneficiaza, de asemenea, mai ales din acest motiv. Exista, de asemenea, teoria ca, din moment ce aceste femei au fost infectate, au transmis rezistenta genetica la descendentii lor. Tarile mai bogate vad, de asemenea, un decalaj mai mare intre femei si barbati in longevitate decat cele mai putin bogate, datorita tuturor acestor factori.

Oricare ar fi motivele, exista multe motive pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii. Bineinteles, femeile nu sunt imune la boli, si ar trebui sa fie totusi foarte vigilente cu privire la sanatatea lor. Poate ar fi o idee buna atat pentru barbati, cat si pentru femei sa foloseasca aceste cunostinte pentru longevitate si sanatate. Toata lumea vrea sa aiba o viata lunga si sanatoasa!

Incercati sa inlaturati stresul din viata dvs deoarece este cel care accelereaza procesul de imbatranire. Pe langa acest lucru, incercati sa faceti miscare cat de mult puteti pentru ca muchii sa nu se atrofieze mult prea repede. este de preferat sa va orientati si catre mancare sanatoasa.

Comments are closed.