Ce este PGB si Ecografia

Ce este PGB si Ecografia

In articolul de astazi o sa vorbim despre cateva metode care vad stare embrionului in burta mamei. Acest proceduri sunt PGB si ecografie.

PGD ​​este o procedura care implica screening-ul embrionilor obisnuiti prin fertilizarea in vitro pentru a depista defectele genetice. Acest lucru asigura faptul ca numai embrionii care nu sunt defecti sunt implantati in uter. In consecinta, sansele ca bebelusul care a rezultat sa se nasca cu o boala genetica mostenita de la parinte (parinti) sa fie redusa. Procedura a ridicat perspectivele pentru designerii de sugari , cu parintele (parintii) pre-selectand sexul, culoarea parului sau culoarea ochilor preferintelor. Cu toate acestea, aceasta este controversata si pune sub semnul intrebarii etica eliminarii embrionilor care nu au fost selectati numai pe baza unor astfel de criterii.

Ecografiile utilizeaza unde sonore pentru a crea imagini ale copiilor in uter. Spre deosebire de ultrasunete obisnuite, ultrasunetele 3D creeaza imagini tridimensionale, in timp ce ultrasunetele 4D creeaza imagini de miscare care capteaza zambetele sau cascatul. Unii parinti doresc ultrasunete 3D si 4D pentru prima fotografie a bebelusului lor – ultrasunetele 3D si 4D. Exista medici care au ca ultrasunete 3D si 4D pentru captarea anumitor defecte de nastere, de obicei ratate de ecografiile standard. Cu toate acestea, exista o ingrijorare ca ultrasunete ulterioare pot supune bebelusii la o expunere cu ultrasuntete prea mare pentru ei.

Comments are closed.