Ce componente si accesorii poti repara intr-un service pentru calculatoare

Ce componente si accesorii poti repara intr-un service pentru calculatoare

Service-urile pentru calculatoare sunt populare datorita usurintei prin care cei care au probleme cu un PC pot apela la aceste servicii de reparatii. De altfel, in 9 din 10 cazuri, daca o componenta a unui desktop s-a defectat si dorim sa avem costuri cat mai scazute pentru a putea folosi din nou calculatorul, un centru de reparatii ofera in mod cert cele mai bune preturi.

Varianta secunda ar fi inlocuirea piesei/componentei defecte cu una noua insa, cel putin daca facem o paralela intre preturi curente si serviciile de reparatii din service-urile autorizate, raportul de pret este de pana la 10/1 in favoarea magazinelor.

Ca o scurta concluzie a acestei paranteze, repararea unei componente a unui desktop poate fi de pana la 10 ori mai accesibila decat varianta sa in original, achizitionata dintr-un magazin care comercializeaza produse noi.

Esti in postura in care placa de baza, monitorul sau tastatura s-au defectat si cauti cea mai accesibila solutie? Alege sa mergi intr-un service de reparatii IT si poti beneficia de urmatoarele servicii cu adevarat accesibile.

  1. Reparatii monitoare – Monitorul este una dintre cele mai importante componente periferice ale unui ansamblu de tip desktop, printre problemele uzuale de functionare numarandu-se arderea circuitului electric, defectiuni ale afisajului sau problemele minore provocate de socurile mecanice. Daca veti alege sa iti repari monitorul intr-un centru de reparatii monitoare din orasul tau, poti beneficia de preturi accesibile, de pana la 5 ori mai scazute decat pretul platit pentru un model similar nou.
  2. Reparatii pentru componente interne ale unui desktop – Placa de baza, placa video, hard disk-ul, procesorul, memoriile sau sursa, aceste componente sunt de baza intr-o unitate desktop insa gradul de uzura face ca, de cele mai multe ori, ele sa clacheze destul de rapid. Costurile pentru repararea acestor componente variaza insa ele nu depasesc niciodata mai mult de 30% din valoarea componentei noi.
  3. Reparatii periferice – Mouse-ul, tastatura, boxele sau imprimanta, aceste periferice sunt cele mai intalnite in birourile unui utilizator obisnuit al unui desktop. Desi ele pot fi inlocuite destul de usor prin simpla achizitionare a unor modele similare sau mai performante, a le repara intr-un service de calculatoare este o solutie mult mai ieftina.

In plus, data fiind conexiunea intre desktop-uri si alte device-uri de acelasi timp, mai puteti profita de ofertele de reparatii pentru laptop-uri, tablete, telefoane mobile sau televizoare. Pentru mai multe detalii, contactati un service IT sau centru de reparatii desktop si monitoare din orasul vostru.

Comments are closed.