Breaking News – Miracol! Vezi aici unde a apărut chipul lui Băsescu!

Am fost și un pic bulversat pentru că, până acum, orice chip uman cu barbă ce apărea din senin pe cearșafuri, pereți, pietre, cartofi, lemn sau garduri era cel al inconfundabilului Iisus. Acum e Osama. Fie.

Pe parcursul zilei am aflat, în exclusivitate, o știre senzațională despre un român care a trăit cea mai emoționantă experiență din viața sa. A preferat să rămână sub anonimat, însă ne-a lăsat să vedem minunea. După ce și-a băut cafeaua de dimineață, pe stomacul gol cum o face de obicei, bărbatul a cedat efectului de laxativ al băuturii sale preferate. Mare i-a fost mirarea când a observat că pe bucata de hârtie igienică folosită apare un chip de om. După câteva secunde, bărbatul și-a dat seama că este chiar figura președintelui Traian Băsescu.

Nu l-am întrebat cum de s-a gândit să privească bucata de hârtie după ce a folosit-o, însă bărbatul ne-a declarat că se va duce direct la biserică să aprindă o lumânare pentru sănătatea președintelui, considerând întâmplarea ca fiind un semn divin. Norocosul ne-a lăsat să fotografiem bucata de hârtie pe care apare așa-zisul chip al președintelui.

Comments are closed.