3 semne care indica prezenta pietrelor pe amigdale si moduri in care scapati de ele

3 semne care indica prezenta pietrelor pe amigdale si moduri in care scapati de ele

Semne vizibile

Daca te uiti in partea din spate a gatului cu o oglinda si vezi mici puncte alb-galbene, acestea sunt pietre. Nu le confundati cu patch-uri albe care indica plagile de tip canker. Pietrele nu vor fi dureroase.

Tuse continua

Pietrele din amigdalele pot declansa reflexe de gat nedorite. Acestea includ tuse usoare si tuse superficiala. Daca simti ca ai nevoie constant de tuse pentru a-ti „scoate ceva din gat”, este un semn ca pietrele ar putea fi prezente.

Durere la ureche, maxilar si gat

Unii oameni acumuleaza suficiente pietre adanci in amigdalele lor pentru a le afecta canalele auditive. Acesta este unul dintre cele mai rare semne silentioase ale pietrelor si poate indica alte probleme de sanatate. Pot aparea umflarea, mancarea cu probleme si greata.

Exista multe lucruri simple pe care le puteti face acasa pentru a scapa de pietrele amigdalelor. Presiunea foarte usoara cu un deget va disloca majoritatea pietrelor superficiale. Asigurati-va ca nu razuieti tesutul si nu incercati sa indepartati manual pietrele adanci.

Unii oameni simt senzatie de voma daca folosesc degetele pentru a indeparta pietre. In acest caz, gargara cu o solutie de apa sarata va ajuta. Exista, de asemenea, o enzima in fructele brute de papaya care pot dizolva pietrele. Se numeste papain. Pudrele de papain concepute special pentru a rezolva probleme precum pietrele sunt disponibile la magazinele naturale de sanatate si vitamine.

Nu va alarmati daca vedeti pietre pe amigdalele voastre. Pe de alta parte, ar trebui sa intelegeti ca ar putea fi sursa unor probleme jenante precum respiratia urat mirositoare. Incepeti cu solutii simple si naturale pentru aceasta problema personala foarte comuna.

Comments are closed.