3 semne ca aveti pietre la amigdale – I

3 semne ca aveti pietre la amigdale – I

Respiratie urat mirositoare

Exista multe studii care arata ca halitoza cronica este cauzata de mai multe tipuri de bacterii din organism care depasesc deseurile. Uneori, acest lucru se afla in intestin si stomac. Foarte des, se intampla in amigdale. Pietrele din amigdale pot fi identificate pozitiv atunci cand sunt strivite. Chiar si cele mai mici pietre emit un miros putrid. Puteti sa va spalati dintii si sa folositi apa de gura in mod regulat, dar acest lucru nu va impiedica pietrele din amigdalele sa creeze respiratia urata.

Ceva se simte blocat

Cand pietrele ies din amigdale, pielea de pe spatele limbii se poate zgaria impotriva lor. Acest lucru va simti ca un pic de mancare este depus undeva in crevele gatului tau. De cele mai multe ori, nu va conta cat de tare inghititi si miscati limba. Senzatia va continua si va fi produsa o multime de mucoase suplimentare in gura. Daca aceste gramada nu sunt dureroase, este probabil sa fie pietre.

Amigdalita usoara

Amigdalita este cauzata in mod normal de un virus si produce simptome asemanatoare gripei. Roseata si durerea amigdalelor cauzate de pietre este mai iritanta decat atunci cand va imbolnaviti Unii oameni au suficiente pietre in amigdalele lor pentru a provoca un raspuns imun. Aceasta indica faptul ca o cripta de amigdala este literalmente plina. Daca se simte ca amigdalita clasica, dar nu exista febra si dureri, vinovatele ar putea fi pietre.

Comments are closed.