3 lucruri despre zambet

3 lucruri despre zambet

Zambetele au puterea de a ne uni si de a ne conecta. Dar ati stiut ca exista unele lucruri care poate face si mai atragatoare acele perle albe? Iata cateva fapte amuzante despre zambetul care te-ar inspira sa-ti impartasesti frumosul cu cei din jurul tau:

# 1: Zambetul mareste starea ta de spirit.

Simplul fapt de a va misca muschii din fata intr-o pozitie zambitoare elibereaza endorfine puternice in tot corpul, hormonii care simt bine va ridica spiritele. Nu numai ca sunteti capabil sa va conectati si sa-i ridicati pe ceilalti, dar si sa va imbogatiti propria dispozitie.

# 2: Zambetul amelioreaza stresul.

Actul de zambet activeaza eliberarea de neuropeptide puternice care lucreaza pentru a lupta impotriva stresului si a relaxa corpul. De asemenea, poate reduce stresul asupra inimii si reduce tensiunea arteriala. In plus, zambetul poate reduce stresul altora, oferind interactiuni pozitive care influenteaza si sanatatea lor.

# 3 Zambetul da tonul!

Este nevoie de mai putine contractii musculare pentru a zambi decat pentru a ne incrunta; acest fapt singur ar trebui sa va incurajeze sa zambiti mai des. Cand facem diferite expresii faciale, transmitem in esenta un mesaj de informatie citit, primit si interpretat de catre alti oameni. Extinderea si contractarea muschilor din fata noastra in diferite combinatii ne permite sa comunicam starea noastra emotionala, sentimentele noastre despre mediul nostru si modul in care percepem experienta noastra. Cand luati in considerare implicatiile enorme ale modului in care expresiile noastre faciale ii pot afecta pe altii, s-ar putea sa va inspire sa zambiti anticipand sa-i ajutati si pe ceilalti sa isi ridice starea de spirit.

Comments are closed.